Webshop » TRENDY » Geschenkjes » Cream Bath Tartelet Plumeria

Cream Bath Tartelet Plumeria

GY136500 Cream Bath Tartelet Plumeria

Met deze handgemaakte crèmebad Cube wordt je huid diep gevoed door de samenstelling van amandelolie, cacao en karitéboter.
Geur : Plumeria
Gewicht 35 Gr

Door het hoge gehalte aan onverzeepbare bestanddelen staat karitéboter vooral bekend om de voedende en herstellende werking voor huid en haar. Karitéboter is rijk aan vitaminen (A, D, E en F), zorgt voor een goede elasticiteit van de huid, hydrateert de huid en beschermt de huid tegen wind, kou en zon. Doordat het vochtinbrengend is, helpt het tegen rimpels en huidveroudering. Kaneelzuur en Vitaminen D en F zorgen ervoor dat het ook lichte bescherming tegen de zon biedt, al is het geen volwaardige vervanger voor zonnebrandcrème. Door de aanwezige vitaminen A en E en heeft het zowel antimicrobiële en anti-inflammatoire eigenschappen.

Het hoge lipidengehalte in sheaboter zorgt ervoor dat de huid soepel gehouden wordt en vochtinbrengend is. De shea butter smelt bij lichaamstemperatuur, brengt de huid tot rust (ook goed tegen eczeem en acne) en zorgt ervoor dat de huis soepel aanvoelt. Ook wordt het gebruikt in traditionele geneesmiddelen omdat het mogelijk helpt bij gewrichtspijnen, zwangerschapsstriemen en genezing van kleine wondjes.

€ 6,20

Beschikbaar

Webshop gemaakt met EasyWebshop